Contact

scroll naar beneden...

STUDIO WOUDSTRA

WERKPLAATS:
BUITENHAVENWEG 62C
3113BD SCHIEDAM

TEL: 0610138323
MAIL: INFO@STUDIOWOUDSTRA.NL
Even voorstellen....
Ik ben zowel Architect als Kunstenaar. Tijdens de kunstakademie kwam ik er al achter dat ik goed ben in het vertalen van ideeën naar ruimtelijke objecten. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse werkgevers, zoals Powerhouse CompanyStudio van Eijck en van der Lubbe en Joke Vos Architecten aan projecten op het gebied architectuur, interieur en produktdesign gewerkt.

De vertaling van een tekening naar een ruimtelijk produkt of een gebouw vind ik nog steeds het inspirerende aan ruimtelijk vormgever zijn.

Ik ben altijd aan het denken over hoe dingen slimmer & beter kunnen. Ik vind het een uitdaging om in mijn design ruimtes optimaal te benutten, goed af te stemmen op de wensen van de gebruiker en te letten op duurzaam materiaalgebruik. Het belangrijkste vind ik dat de gebruiker / opdrachtgever blij is met het eindresultaat. Dat het verder gaat dan alleen de opdracht uitvoeren.

Het is voor mij uiterst belangrijk de drempel tussen de wereld van de "ontwerper" en de wereld van de "gebruiker" zo klein mogelijk te houden. Zo maak ik tijdens het proces verscheidene materiaaltesten en kleurtesten voor het beste eindresultaat. Deze tests helpen ook om bij de opdrachtgever te toetsen of het ontwerp aan de verwachtingen voldoet.

Graag ontvang ik mensen in mijn werkplaats om over een of ander ruimtelijk probleem te praten of gewoon een ontwerp te laten zien. Kom maar langs!

Sybren Woudstra
Back to Top